ΤΟΠΙΚΑ

Καλλονές από όλο τον κόσμο σε σόου μόδας στον Βόλο

καλλονές-από-όλο-τον-κόσμο-σε-σόου-μόδα-806546

Διεθνές χρώμα και περιβαλλοντικά μηνύματα συνθέτουν το σόου μόδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Volos Palace», με τη συμμετοχή καλλονών από όλο τον κόσμο και επίκεντρο την προστασία του νερού.

Η διεθνής ημέρα μόδας, με κεντρικό σύνθημα «save water», διοργανώνεται από το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων και συμμετέχουν 18 μοντέλα από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Βραζιλία, Αργεντινή, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό και υποψήφιες για τον τίτλο της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός.

Στη δράση συμμετέχουν καταστήματα και επιχειρήσεις του Βόλου, στο πλαίσιο της ανάδειξης της τουριστικής και εμπορικής δύναμης της πόλης και στο πλαίσιο αυτό, οι 18 καλλονές μαζί με τον διοργανωτή του σόου, Γιώργο Κουτούλια, θα βρίσκονται στην αγορά του Βόλου, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε τοπικά καταστήματα.

Ο ιδρυτής της ακαδημίας μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας, συντονιστής του Fashion Show, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, έχει πείρα 25 ετών στην μόδα και την διαφήμιση και διοργανώνει επιτυχημένα σόου μόδας σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας, σημειωτέον, για πρώτη φορά την συγκεκριμένη δράση στον Βόλο.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υπογράμμισε ότι «ξεκινήσαμε μια καμπάνια από την δική μας πλευρά για την προστασία του νερού, υπενθυμίζοντας ότι πρέπει να λείψει η σπατάλη. Στην επίδειξη μόδας που θα πραγματοποιηθεί στο «Volos Palace», αρκετά από τα κείμενα της επίδειξης σχετίζονται με την προστασία του νερού. Πρόκειται για μια δράση που υλοποιούμε τα τελευταία τρία χρόνια στην Αθήνα και διευρύνεται, προκειμένου να μεταφερθούν στο ευρύ κοινό τα περιβαλλοντικά μηνύματα με θέμα το νερό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου