ΤΟΠΙΚΑ

Και νέοι αριστούχοι από τη Μαγνησία

και-νέοι-αριστούχοι-από-τη-μαγνησία-806872

Οι δυσκολίες στα μαθηματικά, τη φυσική, τα αρχαία και την έκθεση δεν τους πτόησαν. Φάνηκαν δυνατοί στα δύσκολα και ξεχώρισαν για τις υψηλές βαθμολογικές τους επιδόσεις. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποψηφίους στη Μαγνησία να χαμογελούν πλατιά για την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Με τις υψηλές τους βαθμολογίες εξασφαλίζουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη σχολή της επιλογής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το μόνο που απομένει για να πιστοποιήσει την επιτυχία τους είναι η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών στα τέλη Αυγούστου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ κατέγραψε και νέες βαθμολογικές επιτυχίες υποψηφίων του νομού:

ΜΠΕΚΑ ΑΝΝΑ 3ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 18.907

ΖΑΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΜΑΡΙΟΣ 2ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 18.862

ΜΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ 18.795

ΜΟΥΡΑΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΝΙΑ) 2ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 18.419

ΒΑΣΙΛΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 18.128

ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ 18.012

ΤΖΙΑΜΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3Ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 17.759

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΛ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 17.657

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΒΑΛΕΡΙΑ ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΑΣ 17.345

ΓΙΑΤΣΟΣ ΜΗΝΑΣ 6ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 17.321

ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 16.988

ΜΑΜΟΥΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 16.635

ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 16.515

Χαμόγελο υπερηφάνειας για τον διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Βόλου

Η ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, βρήκε τον διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Βόλου, Απόστολο Ζαχαρό να χαμογελά από υπερηφάνεια.

Ο γιος του, Νικόλαος –Μάριος Ζαχαρός «πέταξε» ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας με 18.862 μόρια κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά του.

Στο 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου φοίτησε ο Νικόλαος Μάριος Ζαχαρός. Το σχολείο συστεγάζεται με το 2ο Γυμνάσιο Βόλου όπου ο πατέρας του, Απόστολος, είναι διευθυντής. Ο τελευταίος έδωσε το «παρών» στο σχολικό συγκρότημα για να κεράσει τους συναδέλφους του, του λυκείου για την επιτυχία του γιου του.

Στόχος του Νικόλαου- Μάριου, ο οποίος έχει σημαντικές διακρίσεις σε πανελληνίους διαγωνισμούς αστρονομίας και μαθηματικών, είναι η Ιατρική. «Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Στόχος μου είναι η Ιατρική γιατί μου αρέσει ως επιστήμη. Έγραψα 16,5 έκθεση, 20 φυσική, 19,6 χημεία και 19 βιολογία. Βεβαίως έδωσα και πέμπτο μάθημα τα μαθηματικά με βαθμό 18 και στόχο το Πολυτεχνείο. Και οι δύο σχολές μου αρέσουν και η τελική μου επιλογή θα γίνει μετά από σκέψη. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου, που ήταν στο πλευρό μου και με ενθάρρυναν στην προσπάθειά μου», λέει ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου