ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον Βόλο

εκδήλωση-παρουσίασης-του-ευρωπαϊκού-807862

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σας προσκαλεί σε εκδήλωση παρουσίασης στο Βόλο την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, 7:00μ.μ., Ξενοδοχείο “Domotel Xenia Volos”

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν Q STOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης, της Απασχολησιμότητας και της Στήριξης Φοιτητών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών, στα δίδακτρα, στη στέγαση, στη διαδικασία εισαγωγής, στο πρόγραμμα Erasmus, και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Θα γίνει ειδική αναφορά στα προγράμματα σπουδών της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής και στο μοναδικό αυτοτελές πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 24 Σεπτεμβρίου 2018

Επικοινωνία: Tηλ: 00357-22713000, Email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου