ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί των Αγίων Αποστόλων

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-των-αγίων-αποστό-808410

Την Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων γιορτάζει η Εκκλησία το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίων Αποστόλων Αγριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί, στις 7.30μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου.

Αγίων Αποστόλων Παλαιοκάστρου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Χρήστου Χαχαμίδη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Κωφών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Νερομύλων Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου