ΤΟΠΙΚΑ

Αθλητικό Κέντρο στο γήπεδο της ΕΤΒΑ

αθλητικό-κέντρο-στο-γήπεδο-της-ετβα-851206

Για την προοπτική δημιουργίας ενός Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου στις εγκαταστάσεις των γηπέδων «ΕΤΒΑ», συζήτησαν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αν. Μπατζιάκας, στο περιθώριο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου.
Ειδικότερα, μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και οι κ.κ. Γκαγκάτσης και Μπατζιάκας, συνοδευόμενοι και από άλλα μέλη των διοικήσεων των δύο Ενώσεων, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αθλητικό χώρο στα γήπεδα «ΕΤΒΑ» και να διαπιστώσουν την καταλληλότητά του για τη φιλοξενία μιας τέτοιας επένδυσης. Αφού, μάλιστα, ενημερώθηκαν από τον κ. Μαβίδη για τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει η συγκεκριμένη περιοχή, παραδέχθηκαν ότι πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο ο οποίος θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη δημιουργία ενός Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του ευρύτερου Πολεοδομικού Συγκροτήματος και των ερασιτεχνικών σωματείων σε νομαρχιακό επίπεδο.
Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, σε συνέχεια παλαιότερης συζήτησης που είχε για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ, επανέλαβε ότι ο Δήμος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει την έκταση προς χρήση, προκειμένου να δημιουργηθεί το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο το οποίο θα προστεθεί στο πλέγμα των αθλητικών υποδομών που υπάρχουν στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος αυτός βρίσκεται κοντά στον Περιφερειακό δρόμο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και απέναντι από την έκταση όπου προβλέπεται να ανεγερθεί το νέο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Ως εκ τούτου, υπογραμμίζει ο κ. Μαβίδης, «με γνώμονα την ενιαία αντίληψη για την ανάπτυξη του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, οι πάντες θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι ο χώρος των γηπέδων «ΕΤΒΑ» αποτελεί την ιδανικότερη περίπτωση για τη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου