ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις σημαντικές διοργανώσεις ξεκινούν με την υποστήριξη της Περιφέρειας

τρεις-σημαντικές-διοργανώσεις-ξεκιν-809614

Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, 21ο Διεθνές SUMMER CAMP και πανελλήνιο συνέδριο με τίτλο «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη» είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από αύριο Τετάρτη 27 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου στη Μαγνησία, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα , αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου η Γυμναστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.

«Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός. Στόχος της όλης εκδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, είναι η γνωριμία με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής», επισήμανε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στο μεταξύ, ο Αθλητικός Σύλλογος «Υπέρτατη – Αλήθεια – Συνεργασία» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν το 21ο Διεθνές Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου (Παπά Νερό) από μεθαύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018. Στο πλαίσιό του η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στους φιλικούς αγώνες – επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου 2018.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές και εκπαιδευτές απ’ όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα από 20 συλλόγους και πλέον. «Τις ημέρες διαμονής και οργάνωσης τουSummer Camp, πραγματοποιούνται καθημερινά στην παραλία του Παπά Νερό προπονήσεις δίωρες, όπου μαζί με τους τουρίστες που παραθερίζουν, Έλληνες και ξένους, δημιουργείται μια ξεχωριστή και μοναδική ατμόσφαιρα που προσελκύει όλους τους παραθεριστές», επισήμανε η αντιπεριφερειάρχης.

Τέλος από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο συνέδριο για την αστική ανάπλαση και ανάπτυξη.

«Η διοργάνωση του συνεδρίου, στοχεύει να προσφέρει πανελλήνιο βήμα ακαδημαϊκού διαλόγου ανάμεσα σε διακεκριμένους καθηγητές πολλών ελληνικών ΑΕΙ και σε νέους ερευνητές, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, που εκπονούν τη διατριβή τους στα γνωστικά πεδία της αρχιτεκτονικής, της πολεοδομίας, της αστικής οικονομικής, της αστικής ανάπτυξης, του τουρισμού και της αγοράς ακινήτων», είπε η ίδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου