ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-468772

Κυκλοφοριακό χάος  

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε χθες στις 2 περίπου μετά το μεσημέρι στις αρχές της οδού Ιάσονος, με τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία να είναι μπλοκαρισμένα για πάνω από 20 λεπτά. Οι τροχονόμοι που υπήρχαν προσπαθούσαν να ομαλοποιήσουν την κατάσταση, όμως δεν τα κατάφεραν. Βέβαια όλη αυτή η αναστάτωση έγινε στα 100 πρώτα μέτρα της οδού, ωστόσο προκάλεσε αρκετά νεύρα στους οδηγούς.
Δ.Π
 
Πήραν τα σκουπίδια, αλλά…
Μπορεί να μάζεψαν τα σκουπίδια από τους κάδους στη συνοικία δίπλα από το Νοσοκομείο, όμως τα κλαδιά των δέντρων παραμένουν στοιβαγμένα στις γωνίες. Αυτά δεν θα τα πάρουν ποτέ;
Δ.Π
 
Βενζίνη για λίγους
Γιατί μερικοί υπάλληλοι σε βενζινάδικα στραβοκοιτούν τους οδηγούς όταν ζητούν 10 ευρώ βενζίνης; Κι αυτά λεφτά είναι. Στο τέλος το αυτοκίνητο και κυρίως η μετακίνησή του θα είναι πολυτέλεια, αν σκεφτεί κανείς πως η αμόλυβδη θα φτάσει τα 2 ευρώ το λίτρο.
Δ.Π
 
Αντιδήμαρχος Γεωργίας     
Επιστολή σε όλους τους νεοεκλεγέντες δημάρχους έστειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης στην οποία, αφού τους συγχαίρει, τους προτείνει στην κατανομή αρμοδιοτήτων να αναθέσουν σε επίπεδο αντιδημάρχου την θεματική ενασχόληση με τον τομέα της γεωργίας, χαρακτηρίζοντας την ανασυγκρότηση της ελληνικής γεωργίας ως το κρισιμότερο παράγοντα για την επανεκκίνηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση. Οι αντιδήμαρχοι γεωργίας θα μας σώσουν!
Α.Φ.
 
Γιορτές με λογαριασμούς
«Πάλι λογαριασμός; Δεν μας αφήνουν χρονιάρες μέρες να ηρεμήσουμε λιγάκι; Ας τα στείλουν μετά», άκουσα ένοικο πολυκατοικίας να λέει στην είσοδο μόλις κατέβηκε από το διαμέρισμα του. Έτσι είναι, μπορεί να κάνουμε γιορτές χωρίς λεφτά, αλλά θα κάνουμε με μπόλικους λογαριασμούς!
Α.Φ.
 
Κάθε μέρα
Ξέρουμε ότι κάθε χρόνο το διάστημα από τα Χριστούγεννα μέχρι και την Πρωτοχρονιά στο κέντρο του Βόλου επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Με χαρά είδαμε πως παραμονή Χριστουγέννων τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία, τις υπόλοιπες ωστόσο μέρες την κυκλοφορία δεν ρυθμίζει κανείς με αποτέλεσμα να θες μισή ώρα για να κάνεις απόσταση δύο τετραγώνων. Καλό θα ήταν μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές να υπάρχουν τροχονόμοι στους δρόμους κάθε μέρα…
Α.Φ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου