ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο Στέργιος Πιτσιόρλας στην ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών

στον-βόλο-σήμερα-ο-στέργιος-πιτσιόρλα-811429

Με επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα ERGON SHOWGROUND στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Ο επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) αναμένεται να αναφερθεί στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις της κυβέρνησης που αφορούν στην επιχειρηματικότητα.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου στο Εθνικό Κοινοβούλιο, εκπρόσωποι των επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πρόεδροι των περιφερειακών βιομηχανικών οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των οικονομικών και παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, των τραπεζών και των στρατιωτικών αρχών.

Της ανοιχτής γενικής συνέλευσης θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.

«Θερμή υποδοχή» προγραμματίζει η Επιτροπή Πολιτών

Να σημειωθεί, πως ενόψει της σημερινής ετήσιας συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος η Επιτροπή Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση RDF προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Καλεί όλους τους φορείς, πολίτες και συλλογικότητες, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ, να δώσουν δυναμικό – αγωνιστικό «παρών». Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα θα συγκεντρωθούν σήμερα αρχικά στις 7 το απόγευμα στον κυκλικό κόμβο στην περιοχή του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου