ΤΟΠΙΚΑ

Τιμούν Αλέξανδρο Μέρο και ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

τιμούν-αλέξανδρο-μέρο-και-ταχυδρομο-813309

Απόδοση τιμής σε πρόσωπα που έχουν στηρίξει την πολύχρονη λειτουργία της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, όπως ο Αλέξανδρος Μέρος, ιδρυτής της ιστορικής εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο οποίος έχει ανακηρυχτεί μεγάλος ευεργέτης, αποτελεί η εκδήλωση που διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στην αυλή του «Ενυδρείου».

Αποκορύφωμα της αυριανής εκδήλωσης είναι η απονομή τιμητικών αναμνηστικών στα επίτιμα μέλη που ανακηρύχτηκαν πρόσφατα: Στέλλα Μίχου (επίτιμη πρόεδρος), Αλέξανδρος Μέρος (Μέγας ευεργέτης εφημερίδα Ταχυδρόμος), Βάσω Κυριαζή (δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ), Αχιλλέας Μπέος (δήμαρχος Βόλου), Γιώργος Βλιώρας (πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), Αναστάσιος Μπατζιάκας, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Μορφογιάννη, Αθανάσιος Σταυρίδης, Απόστολος Βεργής – Ζαρκάδας, επίσης ο Κωνσταντίνος Χαλέβας, ο Βασίλης Ηλιόπουλος (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων) και ένα πρόσωπο έκπληξη.

Η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου για 5η χρονιά γιορτάζει το θερινό ηλιοστάσιο και τον Αη Γιάννη τον Ριγανά ή Κλήδονα στην αυλή του κέντρου «Ενυδρείο», στην περιοχή του Αναύρου, και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι, μέλη και φίλοι. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης υπογραμμίζουν: «Σας περιμένουμε όλους φίλοι και μέλη. Θα κάψουμε τα μαγιάτικα στεφάνια για να φύγει το κακό, θα πηδήξουμε τις φωτιές, θα χορέψουμε, θα δοθούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στα μέλη μας».

Επίσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση όλων των καλλιτεχνικών εργαστηρίων όπως αγιογραφίας, ζωγραφικής, ντεκουπάζ, μακραμέ – λάσε, σαπουνιών και κοσμήματος. Θα γίνει παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων, μουσικών, αρμονίου, τραγουδιού και κλασικής κιθάρας, στην αυριανή τελετή λήξης των μαθημάτων της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου. Η τιμή πρόσκλησης είναι 12 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και 8 ευρώ για τα παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου