ΤΟΠΙΚΑ

Εκλέγονται οι δημοτικές οργανώσεις στους οκτώ καλλικρατικούς δήμους της Μαγνησίας

εκλέγονται-οι-δημοτικές-οργανώσεις-σ-813333

Στις κάλπες τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής στους οκτώ καλλικρατικούς δήμους την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου, για την ανάδειξη νέων δημοτικών οργανώσεων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται για τις δημοτικές οργανώσεις Βόλου, Αλμυρού και Δήμου Ρήγα Φεραίου καθώς και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, όπου επίσης θα γίνει ψηφοφορία. Μετά το φθινόπωρο θα γίνουν οι εκλογές για δημοτικές οργανώσεις στα τρία νησιά των Σποράδων, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Οι δημοτικές οργανώσεις στον Βόλο, τον Αλμυρό και τον Δήμο Ρήγα Φεραίο θα είναι επταμελής ενώ στους δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής θα είναι πενταμελής.

Η ψηφοφορία της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ. Εκτιμάται ότι μέχρι τις 22.00 θα έχουν εκδοθεί τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ανά καλλικρατικό δήμο.

Οι κάλπες για τον Δήμο Βόλου θα στηθούν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, για τον Δήμο Αλμυρού στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Βελεστίνου, για τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο δημαρχείο Ζαγοράς και για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου