ΤΟΠΙΚΑ

Ζημιές και διακοπές ρεύματος στο Πήλιο, λόγω βροχόπτωσης

ζημιές-και-διακοπές-ρεύματος-στο-πήλι-814297

Ζημιές προκάλεσε η βροχόπτωση που έπληξε σήμερα το πρωί σε περιοχές της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων, ευτυχώς μικρής έκτασης.

Προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους παρατηρούνται κυρίως στα νησιά των Σποράδων, στον δήμο Αλμυρού, στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου και τον δήμο νοτίου Πηλίου, ενώ φερτές ύλες μεταφέρθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο των παραπάνω περιοχών, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθούν προβλήματα στην διέλευση των οδηγών.

Στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου έπεσαν δύο δέντρα στον κεντρικό δρόμο μεταξύ Τσαγκαράδας και Μουρεσίου, τα οποία απομάκρυναν άνδρες της Πυροσβεστικής, με τη συνδρομή συνεργείων του Δήμου.

Προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση και στην περιοχή του Αη Γιάννη όπου ρέμα κατέβαζε από το βουνό μεγάλο όγκο νερού και χρειάστηκε η επέμβαση συνεργείου για να διανοιχτεί ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ζημιές υπέστησαν και τμήματα της, ήδη “πληγωμένης” από τις βροχοπτώσεις του Φεβρουαρίου, αγροτικής οδοποιίας του Δήμου.

Τις πρωινές ώρες καταγράφηκαν και διακοπές ρεύματος σε περιοχές του κεντρικού Πηλίου, λόγω βλαβών στο δίκτυο από τη βροχόπτωση, τα οποία αποκαταστάθηκαν σταδιακά από συνεργεία της ΔΕΗ.

Στον Βόλο η βροχόπτωση που διήρκεσε αρκετές ώρες, ευτυχώς, δεν προκάλεσε προβλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου