Ημερίδα για τις προκλήσεις των εφήβων

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-18, 14:38:10
Ημερίδα για τις προκλήσεις των εφήβων

Η Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της διοργανώνει την πρώτη της ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις και αναζητήσεις των εφήβων», στο Ξενοδοχείο Κυψέλη την μεθαύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 19:30.

Η ημερίδα θα αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες:

* «Μετά το σχολείο… Τι; Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου προετοιμάζω το μέλλον μου», με ομιλήτρια την κ. Τζαβαλιά Αικατερίνη Συνταγματάρχη ε.α. (ΥΝ) Ψυχολόγο - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Υπεύθυνη Κέντρου παιδιού και εφήβου «Διάδραση».

* «Η επιλογή των Στρατιωτικών Σχολών θα πρέπει να είναι λύση ανάγκης;», με ομιλήτρια την Δρ Καραθανάση Κωνσταντινιά, Αντισυνταγματάρχη (ΥΝ).

* «Εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο. Αντιμετώπιση των κινδύνων», με ομιλήτρια την Δρ Μαλλιαρού Μαρία Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΙ Θεσσαλίας - τμήμα Νοσηλευτικής, Αν/χης ε.α. (ΥΝ).

Σκοπός της ημερίδας είναι παιδιά και γονείς να βρουν λύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που τους απασχολούν. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Άρτεμις Καλαμογιώργου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=