ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια 48χρονου Βολιώτη

θλίψη-για-την-απώλεια-48χρονου-βολιώτη-815637

Σε ηλικία 48 ετών «έφυγε» χθες από τη ζωή ο Χρήστος Δοδόλιας, συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν ενταθεί το τελευταίο τρίμηνο έπειτα από το δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Ο 48χρονος νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και προχθές μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Δυστυχώς, όμως, η υγεία του επιδεινώθηκε περαιτέρω και χθες το πρωί κατέληξε. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν χθες να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όλοι όσοι γνώρισαν τον Χρήστο Δοδόλια έκαναν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο, βαθιά θρησκευόμενο μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε πολλούς φίλους. Εργαζόταν σε εργοστάσια, όμως λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε πρόωρη συνταξιοδότηση.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από τα Φάρσαλα, διέμενε όμως στον Βόλο με την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια. Η κηδεία του έγινε σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου