ΤΟΠΙΚΑ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018

κορυφώνονται-οι-εκδηλώσεις-της-ναυτι-816509

Ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018, που διοργάνωσε, για τέταρτη χρονιά, ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνητών Κιβωτός», σε συνεργασία με πλειάδα τοπικών φορέων.

Από τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν η μεγάλη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμάτας, η οποία θα παρουσιάσει, σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, ειδικά για τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2018», το έργο: «Ο θρίαμβος των Αργοναυτών», του Robert Sheldon, υπό την δ/νση του Καλλιτεχνικού Δ/ντή της Κώστα Νικολέα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/6, στις 8.30μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. (Κ.Καρτάλη με Ανθ.Γαζή) λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών: Σάμου και Ικαρίας κ.Ευσεβίου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, όπου θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού. Από τις 10.30π.μ. έως τη 1μ.μ., στο προαύλιο του Ναού θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 θα ολοκληρωθούν, στον ίδιο χώρο, το βράδυ της Κυριακής, με την μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τον καταληκτήριο χαιρετισμό του κ. Ιγνατίου.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου