Αναφορά Μπαλλή -Μεϊκόπουλου για την κατάργηση δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-13, 19:50:17
Αναφορά Μπαλλή -Μεϊκόπουλου για την κατάργηση δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών διαβίβασαν οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Συμεών Μπαλλής και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την κατάργηση τεσσάρων δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη γραμμή Βόλου -Λάρισας.

 Στην αναφορά τους οι δύο βουλευτές αναφέρουν:

"Οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Συμεών Μπαλλής και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος διαβιβάζουν την ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, σχετικά με την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατάργηση 4 δρομολογίων στη γραμμή Βόλου-Λάρισας και Λάρισας-Βόλου.

Όπως επισημαίνεται, πρόκειται για τα πρώτα πρωινά και τα τελευταία βραδινά δρομολόγια που εξυπηρετούν κυρίως εργαζόμενους που διακινούνται καθημερινά μεταξύ των δύο πόλεων.

Η βιαστική αυτή ενέργεια προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, όπως φαίνεται και από τα σχετικά δημοσιεύματα. Η αναστάτωση αυτή, μάλιστα, εντείνεται και από το γεγονός ότι σε άλλη γνωστοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρεται η κατάργηση των δρομολογίων και σε άλλη η αναστολή τους. 

Επισυνάπτονται η ανακοίνωση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, δημοσίευμα του τοπικού Τύπου, οι αλληλοαναιρούμενες γνωστοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι πίνακες των τοπικών δρομολογίων.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=