ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ ο Ν. Αγγελέτος

παραιτήθηκε-από-το-δ-σ-της-οεβεμ-ο-ν-αγγ-819913

Παραιτήθηκε από εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) ο Νικόλαος Αγγελέτος, πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελέτος φέρεται στην επιστολή παραίτησης να κάνει λόγο για «μικροπολιτικές σκοπιμότητες» μετά τη συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ τον περασμένο Μάιο με θέμα το στεγαστικό της Ομοσπονδίας, και να ισχυρίζεται ότι «η ΟΕΒΕΜ έχει μετατραπεί σε προσωπικό όργανο προβολής ορισμένων».

Η ΟΕΒΕΜ συνεδρίασε για το θέμα προχθές Τετάρτη και χθες ανακοίνωσε την αντικατάσταση του κ. Αγγελέτου από τον πρώτο επιλαχόντα Βαγγέλη Λαλίτσα.

Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την παραίτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να καταλογίζει στον παραιτηθέντα εκτελεστικό αντιπρόεδρο την «πόλωση κλίματος μεταξύ της ΟΕΒΕΜ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας».

Ο κ. Αγγελέτος δεν θέλησε να σχολιάσει για την επιστολή παραίτησής του. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία της Ομοσπονδίας.

Επισημαίνεται ότι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Τρύφων Πλαστάρας, εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Λαλίτσας, α’ αντιπρόεδρος ο Βασίλης Τόπας, β’ αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Χαρτζηπαρισίδης, γενικός γραμματέας η Δωροθέα Καναβιτσά, αναπληρωτής γραμματέας ο Νικόλαος Πλουμιστός, ταμίας ο Ιωάννης Φόβος, αναπληρωτής ταμίας ο Νικόλαος Τσίρος, έφορος ο Θανάσης Μόσχος, υπεύθυνος κινητοποίησης ο Αποστόλης Τσούπρος και μέλος ο Ματθαίος Κοντάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου