ΤΟΠΙΚΑ

Ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία

ποιότητα-ζωής-στην-τρίτη-ηλικία-820513

Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία» διοργανώνει το Γηροκομείο Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην ημερίδα θα μιλήσουν: ο γενικός γιατρός Γεώργιος Λύκας με θέμα «Παθήσεις της τρίτης ηλικίας», ο καρδιολόγος Παναγιώτης Πρίνος με θέμα «Έμφραγμα του μυοκαρδίου», ο παθολόγος Μιχάλης Μεϊκόπουλος με θέμα την «Τρίτη ηλικία, μία νέα φάση στη ζωή μας» και οι φυσιοθεραπεύτριες Ελευθερία Αδάμου και Ιωάννα Κοτζαγιώτη που θα αναφερθούν στον ρόλο της φυσιοθεραπείας στην πρόληψη πτώσεων.

Στη εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Παύλος Πάνος, ο συντονιστής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, και ο γενικός διευθυντής Γεώργιος Ραπτόπουλους, ενώ οι κοινωνικοί λειτουργοί Βάσια Πανοπούλου και Τίνα Βλαχονάτσιου θα προχωρήσουν σε μία συνοπτική παρουσίαση του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής υπέρτασης από το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 2421078910 – 2421078915.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου