ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ξαφνικά Βολιώτης ναυτικός στη Βενεζουέλα

πέθανε-ξαφνικά-βολιώτης-ναυτικός-στη-821920

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή προχθές o 64χρονος Βολιώτης ναυτικός, Γιώργος Σίμος, εργαζόμενος σε ναυτιλιακή εταιρεία που πραγματοποιεί ταξίδια στα λιμάνια της Νότιας Αμερικής. Ο άτυχος άνδρας κατοικούσε στη Βενεζουέλα εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Κάθε Νοέμβρη επισκεπτόταν τον Βόλο που αγαπούσε πολύ, και κάθε Πάσχα αποχωρούσε και πάλι, όμως αυτή η φορά έμελλε δυστυχώς να είναι και η τελευταία.

Ο άτυχος ναυτικός εξέπνευσε ενώ γευμάτιζε με συναδέλφους σε κάποιο λιμάνι, άγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απεβίωσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη. Ο Βολιώτης ναυτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη. Ο άτυχος άνδρας αγαπούσε τον Βόλο και δεν διέκοπτε τους δεσμούς του με την πόλη και την οικογένειά του.

Παράλληλα, στη Βενεζουέλα όπου έμενε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, είχε προχωρήσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες παράλληλα με την εργασία του ως ναυτικός είχε ανοίξει και μία επιχείρηση, μία φάρμα.

Η σορός του παραμένει στο εξωτερικό προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τον απρόσμενο χαμό και βρίσκεται σε επικοινωνία με την πρεσβεία.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από τον Άγιο Λαυρέντιο και διέμενε στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου