ΤΟΠΙΚΑ

ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Να γίνει νέα ενημέρωση των μηχανικών για νέο τρόπο πληρωμής αμοιβών

τεε-μαγνησιασ-να-γίνει-νέα-ενημέρωση-τ-851206

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Ιωάννη Αλαβάνο απέστειλε ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος, με την οποία ζητά νέα ενημέρωση των μηχανικών για το νέο τρόπο πληρωμής των αμοιβών στις μελέτες ιδιωτικών έργων, όπως επίσης και την αναβάθμιση του δικτύου που χρησιμοποιείται το πρόγραμμα μέσω του διαδικτύου.
Όπως αναφέρει ο κ. Αναγνώστου, «το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε αποδέκτες αποριών από τους μελετητές μηχανικούς, όσον αφορά στην εφαρμογή του προγράμματος που υλοποιείται μέσω του διαδικτύου για το νέο τρόπο πληρωμής των αμοιβών στις μελέτες ιδιωτικών έργων (Σύστημα Υπολογισμού Αμοιβών).
Υπάρχουν επίσης πολλά παράπονα για το χρόνο και τη διάρκεια που θα πρέπει να ασχοληθεί ο κάθε μελετητής, ώστε να μπορέσει να έχει το τελικό αποτέλεσμα (την αμοιβή).
Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε, πρώτον, να καθορίσετε ημερομηνία κατά την οποία κλιμάκιο από το τμήμα μηχανογράφησης του Κεντρικού ΤΕΕ θα ενημερώσει εκτενέστερα τα μέλη μας για το πρόγραμμα εφαρμογής των νέων μελετών και δεύτερον να μεριμνήσετε ώστε άμεσα τόσο το πρόγραμμα να διανεμηθεί στις ιδιωτικές εταιρίες, όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και ένα μήνα περίπου, όσο και να αναβαθμιστεί το δίκτυο ως προς την ταχύτητά του.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου