ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε νεκρός στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του

επεσε-νεκρός-στο-γαμήλιο-γλέντι-της-κό-823667

Από τη χαρά στη θλίψη, από το γλέντι στην τραγωδία, από το γάμο στην κηδεία. Οι ομορφότερες στιγμές ενός ζευγαριού, της Αναστασίας και του Ζάσα, μετατράπηκαν σε εφιάλτη και σημαδεύτηκαν από το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Του πατέρα της νύφης… Ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων στον Βόλο, Νίκος Αθ. Μπρόζος, ιδιοκτήτης της γνωστής επιχείρησης κατεψυγμένων «Τα Μπατζανάκια» «έσβησε» μπροστά στα μάτια των δικών του ανθρώπων σε ηλικία 66 χρόνων, προδομένος από την καρδιά του.

Πρόλαβε να καμαρώσει την κόρη του νυφούλα και αφού χόρεψε μαζί με το ζευγάρι και τους υπόλοιπους συγγενείς τον πρώτο χορό, μετά από λίγη ώρα, άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη.

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Ο άτυχος επαγγελματίας περίμενε πως και πως αυτή την ημέρα. Η αγαπημένη του κόρη Ειρήνη και ο αγαπημένος της αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Δανία όπου διαμένουν, ήρθαν στον Βόλο προκειμένου να δεχθούν τις ευχές συγγενών και φίλων. Ο 66χρονος τα είχε όλα έτοιμα. Το γαμήλιο γλέντι «στρώθηκε» στο Μπούρτζι στα Πευκάκια. Η νύφη και ο γαμπρός δέχτηκαν τις ευχές όλων και το γλέντι άρχισε. Συγγενείς και φίλοι πιάστηκαν στο χορό. Ο 66χρονος επαγγελματίας έλαμπε από χαρά. Φανερά συγκινημένος δεν χόρταινε να καμαρώνει την κόρη του νυφούλα.

Δυστυχώς όμως το γαμήλιο γλέντι, έμελλε να έχει πρόωρο και άσχημο τέλος. Ο χορός ήταν σα να μην άρχισε ποτέ… αφού μετά τις πρώτες στροφές τα χαμόγελα όλων πάγωσαν.

Ο άτυχος επαγγελματίας ένιωσε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του. Τα επόμενα λεπτά ήταν μαρτυρικά για όλους. Άνθρωποι που ήταν καλεσμένοι στο γλέντι έσπευσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα στο κέντρο παρέλαβε τον 66χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, δυστυχώς όμως η καρδιά του δεν άντεξε. Τον πρόδωσε στην μεγαλύτερη χαρά του. Στο γλέντι για το γάμο της κόρης του.

Στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές σκηνές. Συγγενείς και φίλοι ακολούθησαν το ασθενοφόρο. Το θλιβερό μαντάτο τους «τσάκισε» όλους. Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι. Συντετριμμένη η κόρη του δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως όλα είχαν τελειώσει… Το γλέντι, οι χαρές, τα γέλια, τα δάκρυα συγκίνησης, έγιναν θρήνος, πόνος και δάκρια θλίψης για το χαμό του αγαπημένου της πατέρα.

Ο Νίκος Μπρόζος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στον χώρο των κατεψυγμένων. Κατάγονταν από την Ερέτρεια Φαρσάλων. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Βόλο όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Τα Μπατζανάκια». Διατηρούσε δύο καταστήματα στη Νεάπολη και στη Νέα Ιωνία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε την επέκταση της επιχείρησης κατεψυγμένων στη Βιομηχανική Περιοχή.

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, καλός οικογενειάρχης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος που έχαιρε της εκτίμησης όλων.

Το άγγελμα του θανάτου του όπως ήταν φυσικό συντάραξε όσους τον γνώριζαν. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου