ΤΟΠΙΚΑ

Υπό την αιγίδα της Μητρόπολης ανοικτή εκδήλωση για την Μακεδονία στον Βόλο

υπό-την-αιγίδα-της-μητρόπολης-ανοικτή-824443

Την Πρόεδρο του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κ. Βενετία Μπελιτσιώτη δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Η κ. Πρόεδρος υπέβαλε στον Σεβασμιώτατο το αίτημα του Συλλόγου να θέσει υπό την αιγίδα της τοπικής Εκκλησίας την διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης στον Βόλο, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ανάλογης με αυτές που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ο Σεβασμιώτατος ασμένως αποδέχθηκε το αίτημα του Συλλόγου Μακεδόνων, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 7.30μ.μ., στην παραλία της πόλης.

Μοναδικός ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Αθανάσιος Καραθανάσης.

Η ανακοίνωση του Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου για το συλλαλητήριο

O Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην παραλία του Βόλου, κοντά στο Πανεπιστήμιο, θα γίνει συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος με κύριο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ. και Καθηγητή Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Αθανάσιο Καραθανάση.

H συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου