ΤΟΠΙΚΑ

Εννιάχρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

εννιάχρονος-τραυματίστηκε-σοβαρά-στ-825213

Πανικός και αναστάτωση προχθές στις Αλυκές. Ένα αγοράκι ηλικίας 9 ετών παραλαμβανόταν το μεσημέρι από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ήταν σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι μετά από πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρούλης έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του όταν συνέβη το κακό.

Είχε τελειώσει το σχολείο, είχε πάρει το μεσημεριανό του και στη συνέχεια είχε πάει να παίξει ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς κανείς να υποπτεύεται το κακό που θα συνέβαινε.

Ο μικρούλης ενώ ήταν στην άμυνα, άγνωστο πώς συνέβη, φέρεται να δέχτηκε δυνατό τάκλιν, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ακολούθησαν ώρες ανείπωτης αγωνίας μέχρι να ηχήσουν οι σειρήνες του ΕΚΑΒ. Ο μικρούλης είχε υποστεί αιμάτωμα. Διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στη Χειρουργική κλινική.

Όλοι οι γιατροί έδωσαν προτεραιότητα στον ανήλικο προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του και να γίνει καλά. Από τους γιατρούς εκτιμήθηκε ότι ο 9χρονος έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Το αγγελούδι διασωληνώθηκε και στις 7 το απόγευμα μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου