ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές διαδρομές στον Βόλο

ημερίδα-για-τις-περιβαλλοντικές-και-π-4500

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) οργανώνει με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντικές και Πολιτιστικές Διαδρομές στην πόλη του Βόλου», το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, 10.00 π.μ.-14.00 μ.μ, στον Βόλο (Αφετηρία: Δημαρχείο, Τέρμα: Μουσείο Πόλης).

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Διευθύνσεων εκπαίδευσης Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Πιερίας που επιθυμούν να ενημερωθούν για την ανάγνωση και την κατανόηση του αστικού περιβάλλοντος. Θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην προστασία και αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος εντός των πόλεων, στη χάραξη αστικών περιβαλλοντικών και πολιτιστικών διαδρομών με εκπαιδευτικό και περιηγητικό ενδιαφέρον και στην αναζήτηση μουσειολογικού νοήματος ενώ οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και να συζητήσουν πάνω στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε μουσεία.

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς την ημερίδα θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο 24280-69040, fax: 24280-90010, e-mail [email protected] (αναγράφοντας στο θέμα του e-mail: «Διαδρομές» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου