ΤΟΠΙΚΑ

Τη χιονοδρομία γνώρισαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Βόλου

τη-χιονοδρομία-γνώρισαν-οι-μαθητές-το-6954

Τη χιονοδρομία και το περιβάλλον του βουνού γνώρισαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Βόλου στις Αγριόλευκες Πηλίου.

Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου πραγματοποίησαν αθλητικές σχολικές δραστηριότητας στις Αγριόλευκες και με τη βοήθεια των καθηγητών τους παρακολούθησαν μαθήματα εκμάθησης σκι και διαμονής στο βουνό.

«Για μία ακόμη χρονιά φέτος η Κενταύρων Ορος μάς διευκόλυνε για την διεξαγωγή αυτών των μαθημάτων -δραστηριοτήτων με χορήγηση αδειών μεταφοράς- μετακίνησης με τα λιφτ του χιονοδρομικού κέντρου, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συνοδούς τους, θέτοντας επιπρόσθετα στη διάθεσή μας τις ομάδες ασφάλειας και αντιμετώπισης ατυχημάτων του κέντρου για τυχόν έκτακτες καταστάσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα παραπάνω αφού έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους περισσότερους μαθητές του σχολείου μας, με έξοδα μόνο αυτά της μετακίνησής τους, να γνωρίσουν τη χιονοδρομία και το περιβάλλον του βουνού, συνήθεια που ευχόμαστε όλοι ότι θα τους μείνει και για το υπόλοιπο της ζωής τους συμβάλλοντας πρώτιστα στην υγεία και ευεξία τους.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της δομής «Κενταύρων Ορος» κ. Γρηγόρη Ιγγλέση για το ενδιαφέρον που έδειξε και φέτος προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω, αφού από την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά μας για την κάθε ημερήσια εξόρμηση έως και τη διάρκεια της πραγματοποίησής της, ήταν σε συνεχή επαφή μαζί μας τόσο με τη δική μας αλλά και με τη δική του πρωτοβουλία (τηλεφωνικές κλήσεις του ιδίου) προκειμένου να λύσει τυχόν προβλήματα που θα προέκυπταν. Ευελπιστούμε σε συνεργασία και την επόμενη χρονιά», αναφέρει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κενταύρων Ορων, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Βόλου Γιάννης Καραφέρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου