ΤΟΠΙΚΑ

Αγκαλιά για την «Κιβωτό του κόσμου»

αγκαλιά-για-την-κιβωτό-του-κόσμου-6996

Μπαζάρ διοργανώνουν για καλό σκοπό το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 12ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας στις 24 και 25 Μαΐου, προκειμένου να υποστηρίξουν την «Κιβωτό του κόσμου».

Μέλη της «Κιβωτού» θα συμμετάσχουν στη δράση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας και θα διαθέσουν προς πώληση τα δικά τους προϊόντα, προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για την ενίσχυση της εθελοντικής δομής.

Η σκέψη για την παραπάνω διοργάνωση γεννήθηκε όταν μέλη του συλλόγου γονέων συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να τα προσφέρουν στην «Κιβωτό», στο πλαίσιο της γιορτής του περασμένου Πάσχα. «Σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για να βοηθήσουμε τα παιδιά της Κιβωτού κι έτσι διοργανώνεται το μπαζάρ, στο οποίο θα συμμετέχουν μητέρες από το σχολείο μας, με λικέρ, μαρμελάδες, αντικείμενα φτιαγμένα με ντεκουπάζ, δημιουργίες από θαλασσόξυλα και άλλα, τα οποία δημιούργησαν για να βοηθήσουν την Κιβωτό» ανέφερε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Σμαρώ Αντωνοπούλου, μητέρα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Στόχος της παραπάνω προσπάθειας, πέρα από την οικονομική στήριξη της «Κιβωτού», είναι να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία το έργο και ο ρόλος της «Κιβωτού του κόσμου», ενώ «είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πολλές μαμάδες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση, για να βοηθήσουν», επεσήμανε η κ. Αντωνοπούλου.

Το ωράριο λειτουργίας του μπαζάρ είναι 8.00 – 9.30 το πρωί και 12.30 – 13.15, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαΐου. Το μήνυμα της συγκεκριμένης δράσης είναι: «Η δράση και η κινητοποίηση που έρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους. Ολοι αγκαλιάζουν το μπαζάρ και έχουν θετικά συναισθήματα και πολλοί θα θελήσουν να βοηθήσουν αυτή την οργάνωση που παράγει μεγάλο έργο», επεσήμανε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, η οποία υπογράμμισε, παράλληλα, την καθοριστική βοήθεια του διευθυντή του 2ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας, Στέφανου Πίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου