Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Ποδήλατα στον Βόλο; Ναι

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-19, 17:12:34
Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Ποδήλατα στον Βόλο; Ναι

Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας αναφορικά με τους σχεδιασμούς του Δήμου Βόλου για την ένταξη σε πρόγραμμα της προμήθειας ποδηλάτων ώστε να διατίθεται δωρεάν στους πολίτες για τις μετακινήσεις τους στην πόλη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σίγουρα λείπει από μια πόλη σαν το Βόλο ένα δίκτυο χρήσης ποδηλάτων από τους πολίτες, που θα φέρει ανακούφιση και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Επομένως η εξαγγελία του Δήμου Βόλου για αγορά πολλών ποδηλάτων, σε χρήση των Βολιωτών, είναι σε θετική κατεύθυνση.

Χωρίς όμως καμία διαβούλευση με φορείς και πολίτες, ενδεχόμενα θα κάνει άλλη μια «τρύπα στο νερό» σαν αυτή που έγινε με τους ποδηλατόδρομους και την αντίστοιχη προσπάθεια του τέως Νομάρχη Απ. Παπατόλια. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει το ποδήλατο, έχουν γνώσεις και άποψη και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε αυτή η προσπάθεια να έχει καλά αποτελέσματα.

Άνθρωποι που έχουν ζήσει και ζουν το ποδήλατο. Ας ελπίσουμε ότι έστω και τώρα θα ζητηθεί η γνώμη τους. Από την άλλη μεριά όμως μια τέτοια προσπάθεια χρειάζεται συστήματα φύλαξης, ασφάλισης και επισκευών, αλλιώς είναι καταδικασμένη σε αποτυχία".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
1
=