ΤΟΠΙΚΑ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ O Εθνικός “έσπασε “ το αήττητο του Θησέα

α-κατηγορια-επσθ-o-εθνικός-έσπασε-τ-851206

Νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ έδωσε η πρώτη ήττα του Θησέα με τον Εθνικό να σπάει το σερί του μετά απο 27 ματς, αλλά και η πρώτη εκτός έδρας (έχει 2 ως γηπεδούχος) που γνώρισε χθες ο Κένταυρος από τον Νηλέα στα Λεχώνια, αφού παρ ότι έχει ένα ματς λιγότερο περνάει τρίτος με 2ο τον Μαγνησιακό.
Στην 28η αγωνιστική ο Εθνικός πέρασε νικητής από την Αγριά 1-2, ο Κένταυρος έχασε 3-1 στο τέλος του αγώνα από τον Νηλέα, ο Μαγνησιακός από το πρώτο 45λεπτο καθάρισε το ματς με τον Πύρασο κερδίζοντας 2-0, ενώ ο Κεραυνός Σαμπάναγα σάρωσε με 5-1 τον Σαρακηνό και ο Αλμυρός κέρδισε 4-21 τον Ιάσονα.
Εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (1-3) πέτυχαν ο Αρης Μελισατίκων στο Αερινό και τα Ανω Λεχώνια στο ΕΤΒΑ επί του Πηλέα, ενώ ο Αγροτικός στο Αϊδίνι κέρδισε 1-0 τον Αίαντα.
Στο ματς Μαγνησιακού υπήρχαν και διεθνή μάτια για τον Λόρι Κέρι που μετά την Αρσεναλ τον είδε χθες και η Φιορεντίνα, αφού βρέθηκε στο Βόλο ο επίσημος σκάουτερ Τσέζαρι Μεντόρι μαζί με τον Θεσσαλό διεθνή μάνατζερ Δημήτρη Μπαρμπάτη που εκπροσωπεί τον νεαρό παίκτη, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σαρακηνός εμφάνισε και σημάδια διάλυσης, αφού πήγε στο Διμήνι χωρίς προπονητή!!!

Τα αποτελεσματα στην Α Κατηγορία (28η) ήταν:
Πηλέας-Λεχώνια 1-3
Κεραυνός-Σαρακηνός 5-1
Μαγνησιακός-Πύρασος 2-0
Νηλέας-Κένταυρος 3-1
Δόξα-Αρης Μελισσατίκων 1-3
Αγροτικός-Αίας 1-0
Αλμυρός-Ιάσων Διμηνίου 4-1
Θησέας-Εθνικός 1-2
Αγία Παρασκευή- Πρωτεσίλαος 0-3 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου