ΤΟΠΙΚΑ

Φωτιά στο πάρκινγκ του ΟΣΕ στον Βόλο από έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ

φωτιά-στο-πάρκινγκ-του-οσε-στον-βόλο-απ-14974

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Πυροσβεστική, όταν ειδοποιήθηκε για φωτιά που ξέσπασε στον προαύλιο χώρο του ΟΣΕ.

Περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί είδαν μαύρους καπνούς και ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά προήλθε από έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, που είναι εγκατεστημένος στο χώρο του πάρκινγκ του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην οδό Παπαδιαμάντη στον Βόλο.

Λόγω της έκρηξης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα στους ανελκυστήρες του κτιρίου που στεγάζονται οι δύο Εφορίες, υπάλληλοι οι οποίοι μόλις είχαν σχολάσει και αποχωρούσαν από την εργασία τους.

Η Πυροσβεστική έσπευσε αμέσως στο σημείο, έχοντας να παρέμβει σε δύο διαφορετικά «μέτωπα». Την κατάσβεση της φωτιάς στο πάρκινγκ του Σιδηροδρομικού Σταθμού του ΟΣΕ και τον απεγκλωβισμό των υπαλλήλων της Εφορίας. Ευτυχώς η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο άμεσα καίγοντας μόνο ξερά χόρτα. Αίσιο τέλος είχε επίσης και η περιπέτεια των υπαλλήλων των δύο ΔΟΥ, καθώς απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες μέσα σε λίγα λεπτά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου