ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ανακρίτρια ο 80χρονος ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια 11χρονης

στην-ανακρίτρια-ο-80χρονος-ιερέας-που-συ-17158

Την πόρτα της Ανακρίτριας Βόλου θα περάσουν σήμερα για να απολογηθούν για τις πράξεις τους ο 80χρονος ιερέας, εναντίον του οποίου άσκησε ποινική δίωξη, για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης ανήλικης έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση και η 30χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνέργεια σε ασέλγεια.

Ο 80χρονος που ασκούσε καθήκοντα ιερέα πριν από πολλά χρόνια και εδώ και αρκετές δεκαετίες τελεί σε αργία, συνελήφθη στον Άναυρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την Παρασκευή το απόγευμα, μετά από παρακολούθηση.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου είχε πληροφορίες ότι ενδέχεται να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε ανήλικο κορίτσι για αυτό και είχε τεθεί «υπό στενή παρακολούθηση». Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άρχισε να τον παρακολουθεί διακριτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή το πρωί ο ηλικιωμένος ρασοφόρος επισκέφτηκε με τη μονογονεϊκή οικογένεια ένα κατάστημα pet shop. Λίγο αργότερα αποχωρούσε από το κατάστημα με την ανήλικη για να επιβιβαστούν σε λεωφορείο, ενώ η μητέρα του παιδιού έφευγε προς άλλη κατεύθυνση.

Ο ιερέας οδήγησε την ανήλικη στον Αναυρο και άρχισε να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του έχοντας «κρυφτεί» με την ανήλικη σε φυλλωσιά. Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του, πριν προλάβει να ασελγήσει πάνω του. Του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και η 30χρονη μητέρα.

Ο 80χρονος αρνείται κάθε συμμετοχή του σε ασελγείς πράξεις, τονίζοντας ότι «είμαι αθώος και θέλουν να με μπλέξουν» ενώ η 30χρονη δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι τη δυσμενή της οικονομική κατάσταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου