ΤΟΠΙΚΑ

80χρονος ιερέας αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της

80χρονος-ιερέας-αποπειράθηκε-να-ασελγή-18469

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης από 80χρονο ιερέα έναντι αμοιβής και μάλιστα με τη συναίνεση της μητέρας της ανήλικης.

Ο 80χρονος, που είναι ιερέας σε επ’ αόριστον αργία και η 30χρονη μητέρα της 11χρονης, Βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 80χρονος ιερέας είχε στο παρελθόν συνευρεθεί ερωτικά με την 30χρονη έναντι αμοιβής. Στη συνέχεια η μητέρα της ανήλικης φέρεται να τον προέτρεψε και να τον έπεισε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις, έναντι αμοιβής, στην 11χρονη κόρη της.

Μετά από πληροφορίες που είχε η Ασφάλεια, χθες το μεσημέρι ο ιερέας εντοπίστηκε με την 30χρονη και την 11χρονη κόρη της σε κατάστημα pet shop στον Βόλο, από όπου ο 80χρονος αγόρασε ένα κατοικίδιο. Η μητέρα αποχώρησε και ο ιερέας μαζί με την 11χρονη πήγαν σε ερημική παραλία στην περιοχή του Βόλου, όπου αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Εναντίον του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και της 30χρονης μητέρας για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου