ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε και μαχαίρωσε 28χρονη στη Νέα Ιωνία

επιτέθηκε-και-μαχαίρωσε-28χρονη-στη-νέα-18587

Επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στo λαιμό και την πλάτη τη μητέρα του παιδιού του. Αιματηρό επεισόδιο το απόγευμα σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, μετά τον άγριο τσακωμό ενός χωρισμένου ζευγαριού για το παιδί. Γείτονες καλούσαν σοκαρισμένοι σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 6 το απόγευμα και σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους στην οδό Ιασονίδου με Ελλησπόντου, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι φωνές διακόπηκαν ξαφνικά όταν η γυναίκα, μία Βολιώτισσα ηλικίας 28 ετών, έπεφτε τραυματισμένη στο έδαφος.

Ο άνδρας, υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 31 ετών, επιβιβαζόταν στο Ι.Χ. και αποχωρούσε από τον τόπο έχοντας μαζί του ένα παιδί.

Επρόκειτο για ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 ετών, το παιδί του, το τέκνο της γυναίκας που μαχαίρωσε, το κοριτσάκι που έγινε μάρτυρας αυτής της φρικτής σκηνής. Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχαν αίματα παντού.

Άμεσα στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ, ενώ ο 31χρονος Αλβανός είχε απομακρυνθεί πλέον αρκετά. Περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου άρχισαν να αναζητούν τον δράστη. Στο μεταξύ η 28χρονη παρελήφθη άμεσα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική για επέμβαση. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο.

Ο 31χρονος κρατείται στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και αρνείται να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, μην αναφέροντας καμία λεπτομέρεια για τις αιτίες του τραγικού επεισοδίου.

Η ανήλικη, στο μεταξύ, οδηγήθηκε από την Αστυνομία σε ασφαλή χώρο.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου συνέβη το επεισόδιο είναι σοκαρισμένοι. Σύμφωνα με μάρτυρες του περιστατικού, όλα ξεκίνησαν λόγω κάποιας διαφωνίας που υπήρχε για το παιδί. Ο 31χρονος απαιτούσε να πάρει την ανήλικη χωρίς τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας συνέταξε δικογραφία εναντίον του για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο δράστης θα οδηγηθεί το Σάββατο στην Εισαγγελία Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου