ΤΟΠΙΚΑ

42χρονη από τη Ζαγορά γύρισε… τον Τροχό και κέρδισε

42χρονη-από-τη-ζαγορά-γύρισε-τον-τροχό-19108

Η 42χρονη Δήμητρα Παπαδημητρίου – Ανδρέου από τη Ζαγορά, έγινε χθες το πρόσωπο της ημέρας. Όχι μόνο για τη Ζαγορά αλλά για τον Βόλο και ολόκληρη τη Μαγνησία, αφού κατάφερε να κερδίσει στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι του STAR «Ο τροχός της τύχης» το αυτοκίνητο και το ποσό των 2.330 ευρώ.

Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι παίκτες, χωρίς στιγμή να δειλιάσει που έπαιζε ενώπιον κοινού, η Δήμητρα, ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου στη συνοικία της Αγ. Κυριακής Ζαγοράς, αξιοποίησε τις γνώσεις της και αναδείχτηκε νικήτρια του χθεσινού παιχνιδιού. Δίπλα της στο κοινό, την επιδοκίμαζε διαρκώς στηρίζοντας την προσπάθειά της ο πολυαγαπημένος της γιος, ενώ ο σύζυγός της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι είχαν «καθηλωθεί» στους τηλεοπτικούς δέκτες και με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν την προσπάθεια της 42χρονης.

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο γνωστό παιχνίδι «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο.

Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη.

Η Δήμητρα, χθες έχοντας συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό, έπαιξε στον τελικό για επιπλέον κέρδη. Γύρισε τον τροχό και της «έπεσε» το αυτοκίνητο. Έπρεπε όμως να απαντήσει σωστά και στο κρυπτόλεξο. Η κατηγορία που διαγωνίστηκε ήταν τα «Συνώνυμα». Απάντησε σωστά και έτσι πλέον είναι κάτοχος ενός σύγχρονου μοντέλου Peugeot 202.

«Η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν όλα εκπληκτικά από την παραγωγή. Ένιωσα σαν το σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Δήμητρα Παπαδημητρίου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, «Ο τροχός της τύχης» είναι το αγαπημένο της τηλεοπτικό παιχνίδι. Σχεδόν κάθε βράδυ το παρακολουθεί και μαζί με το σύζυγό της «διαγωνίζονται» ποιος θα βρει περισσότερες λέξεις. Η αίτησή της στο παιχνίδι εκκρεμούσε μήνες ολόκληρους. Πριν επιλεγεί, «πέρασε» από συνέντευξη και χθες αναδείχτηκε νικήτρια.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου