ΤΟΠΙΚΑ

Ενταση για τα σχολεία στο δημοτικό συμβούλιο

ενταση-για-τα-σχολεία-στο-δημοτικό-συμ-21993

Ενταση επικράτησε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου κατά την έγκριση του απολογισμού οικονομικής χρήσης των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Ο κ. Νάνος κατήγγειλε ότι ειδικά στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εφαρμόζονται νέα… ήθη. «Δεχθήκαμε καταγγελίες από μαθητές ότι ο δήμος δίνει μπογιές στους διευθυντές των σχολείων και τα κτίρια και τις αίθουσες βάφουν οι ίδιοι οι μαθητές στο όνομα του εθελοντισμού. Τους πιάσαμε και επ’ αυτοφώρω», υποστήριξε προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των προέδρων κ.κ. Δέσποινας Κότογλου και Αποστόλη Γαλάτη που τόνισαν ότι οι όποιες εργασίες στα σχολεία από μαθητές γίνονται στο πλαίσιο προγραμμάτων των ίδιων των σχολείων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Οι τόνοι ανέβηκαν και όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολ. Διαμαντένιας άφησε αιχμές εναντίον του δήμου ότι δεν πετυχαίνει καλές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης και ότι ακόμη και σχολεία μόνα τους πετυχαίνουν καλύτερη τιμή. «Λες μπούρδες. Πας να ακυρώσεις διεθνείς διαγωνισμούς. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αν γνωρίζεις προμηθευτή που δίνει καλύτερη τιμή να του πεις να έρθει να χτυπήσει το διαγωνισμό», αντέδρασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γ. Μουλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου