Βιωματικά εργαστήρια για μαθητές από την ομάδα TALOS

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-09, 12:01:54
Βιωματικά εργαστήρια για μαθητές από την ομάδα TALOS

Η oμάδα TALOS ed-UTH-robotix (Δημιουργικά εργαστήρια ρομποτικής, προγραμματισμού και πρωτότυπης δημιουργίας για παιδιά), στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιούνται για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα διοργανώσει επιτόπια βιωματικά εργαστήρια για 100 μαθητές διαφόρων ηλικιών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαϊου, από τις 19:30 έως τις 21:00, στην αίθουσα “ERGON SHOWGROUND” event hall, στο Τσαλαπάτα.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων εμψυχωτών κι εκπαιδευτών της ομάδας TALOS, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε αυτοτελή project κατασκευής και προγραμματισμού των δημιουργιών τους, θα έρθουν σε επαφή με τη χρησιμότητα των αυτοματισμών και των σύγχρονων τεχνολογιών στη καθημερινότητα, θα πειραματιστούν με παιχνίδια “νέας γενιάς” και περιβάλλοντα οπτικού προγραμματισμού και θα εκτιμήσουν την αξία της γόνιμης συνεργασίας.   

Τα ενδιαφερόμενα σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο email: vrec-econ.sec@uth.gr  κ. Ανθή Τσιρογιάννη, Γραφείο Αν. Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού Τηλ.2421074720.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=