ΤΟΠΙΚΑ

Από τα τσίπουρα και τις απειλές σε αστυνομικούς στο Αυτόφωρο…

από-τα-τσίπουρα-και-τις-απειλές-σε-αστυ-22536

Το ‘τσουξε, το έριξε στο τραγούδι όμως ενοχλούσε και κλήθηκε αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη εν ώρα κοινής ησυχίας. Μέσα στο μεθύσι του όμως όχι μόνο αρνήθηκε έλεγχο της αστυνομίας, αλλά άρχισε να απειλεί και να βρίζει τους δύο αστυνομικούς που του… χάλασαν το ρεπερτόριο. Χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου που του επέβαλλε αυστηρή ποινή τριών ετών φυλάκισης.

Ξινά βγήκαν τα τσίπουρα για 41χρονο άνεργο. Είχε πιει… λίγο παραπάνω και ήρθε στο κέφι. Φεύγοντας από το τσιπουράδικο κάθισε σε άλλο κατάστημα εστίασης στην παραλία και το ‘ριξε στο τραγούδι. Τραγουδούσε δυνατά εν ώρα κοινής ησυχίας. Κάποιοι φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία να επέμβει.

Στις 4:25 προχθές το μεσημέρι δύο αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου, πλησίαζαν τον 41χρονο ζητώντας τα στοιχεία του. Εκείνος αρνήθηκε τον έλεγχο και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους δύο αστυνομικούς που τελικώς τον συνέλαβαν.

Πήγε αυτόφωρο και χθες δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Όπως υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ήταν μεθυσμένος και δεν κατάλαβε τι έκανε. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί τρόμαξε και αντέδρασε.

Σε βάρος του κατέθεσαν οι δυο αστυνομικοί που όπως ανέφεραν τον προσέγγισαν ευγενικά ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους και άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί.

Το δικαστήριο δεν χαρίστηκε στον 41χρονο και του επέβαλλε αυστηρή ποινή κρίνοντάς τον ένοχο για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής, εξύβρισης κατά συρροή και απειλής κατά συρροή. Του επέβαλλε ποινή φυλάκισης τριών ετών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Ο 41χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου