ΤΟΠΙΚΑ

Πλούσια η «δράση» ανήλικου δραπέτη στον Βόλο

πλούσια-η-δράση-ανήλικου-δραπέτη-στ-24424

Ενας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 17χρονος, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, έρριψε σε προαύλιο χώρο σωφρονιστικού καταστήματος ανηλίκων της πόλης μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως εξακριβώθηκε, σήμερα στη διάρκεια της νύχτας (6/7-05-2018) έχοντας διαφύγει από το σωφρονιστικό κατάστημα αφαίρεσε την μοτοσικλέτα από σημείο της πόλης, ενώ μετά τη ρίψη της ναρκωτικής ουσίας και επιβιβαζόμενος σε αυτή, διέπραξε μία περίπτωση ληστείας.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, προσέγγισε 21χρονο ημεδαπό και τον εξανάγκασε να του παραδώσει μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που έκλεψε.

Η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου