ΤΟΠΙΚΑ

«Είμαστε πλειοψηφία αρκεί να βρεθούμε» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο

είμαστε-πλειοψηφία-αρκεί-να-βρεθούμ-24876

Μήνυμα πάλης για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής έστειλε το Σάββατο το απόγευμα από τον Βόλο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Η Κυβέρνηση είναι στη γνωστή δράση του ψέματος και της απάτης. Από τα μνημόνια οι πολίτες θα βγουν όταν θα αποτινάξουν την κυβέρνηση αυτή και συνολικά τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές δυνάμεις των μνημονίων», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο συνεδρίασης του πυρήνα Μαγνησίας του κόμματος, στο Στέκι Ελευθερίας στην πόλη, σχολιάζοντας τα περί εξόδου από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τους πολίτες να παλέψουν για την ανατροπή. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτοί που σήμερα νέμονται την εξουσία θα ήθελαν να γαντζωθούν σε αυτή για πάντα. Ακόμη και να μην κάνουν εκλογές. Δεν εκπλησσόμαστε από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ανακοινώνουν ότι θα παρατείνουν αυτή τους την παραμονή στην εξουσία. Η δική μας η δουλειά είναι η αντίθετη, να τους ρίξουμε από την καρέκλα τους και συνολικά να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς. Γι’ αυτό εργαζόμαστε και γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ με πολίτες του Βόλου και ενεργοποιούνται για να παλέψουν», είπε χαρακτηριστικά με αφορμή τη χρονική τοποθέτηση των εθνικών εκλογών στο φθινόπωρο του 2019.

Μιλώντας στον νεοσύστατο πυρήνα Μαγνησίας, η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τα μέλη να ενεργοποιηθούν και τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας και στους υπόλοιπους πολίτες. «Δεν είμαστε μειοψηφία. Είμαστε η πλειοψηφία εκεί έξω, φθάνει να βρεθούμε και να παλέψουμε», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε στις διαδικασίες συγκρότησης πυρήνων του κόμματος, τονίζοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κόμμα ανοιχτό προς τους πολίτες, όπου κανείς δεν περισσεύει αλλά όλοι μπορούν να έχουν το ρόλο τους.

Ανακοίνωσε μάλιστα δύο σημαντικά εργαλεία στην κατεύθυνση ενεργοποίησης των πολιτών και συσπείρωσής τους γύρω από την Πλεύση Ελευθερίας: την ενεργοποίηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας μπορούν να γίνονται εγγραφές και να συστήνονται πυρήνες αλλά και της δημιουργίας ενός ιδιόκτητου μέσου επικοινωνίας του Freedom Tv μέσω του οποίου εξασφαλίζεται ότι η φωνή των πολιτών θα ακούγεται.

Στους φίλους του πυρήνα του Βόλου διανεμήθηκε η Διακήρυξη των αρχών και στόχων της Πλεύσης Ελευθερίας και το «Εγχειρίδιο της ανυπακοής».

Η συνάντηση με τον πυρήνα του Βόλου, έγινε στον απόηχο του συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών στο οποίο συμμετείχε η κ. Κωνσταντοπούλου. «Χρειάζεται λίγους αποφασισμένους που αντιστέκονται και ενημερώνουν τους πολίτες ώστε να φθάσουμε σε μια πάνδημη κινητοποίηση όπως το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χθες η κ. Κωνσταντοπούλου βρέθηκε σε Ν. Αγχίαλο και Αλμυρό όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος, φορείς και πολίτες και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου