ΤΟΠΙΚΑ

Αχτσιόγλου: Στον πυρήνα του αναπτυξιακού μας μοντέλου, η χρήση εναλλακτικών καυσίμων

αχτσιόγλου-στον-πυρήνα-του-αναπτυξια-27079

Η χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, εναλλακτικών καυσίμων και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αποτελούν τον πυρήνα του νέου μοντέλου ανάπτυξης που προωθεί η κυβέρνηση, επεσήμανε η Υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, απαντώντας σε ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ και του taxydromos.gr για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων από την ΑΓΕΤ και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις της, πριν από λίγο, προσερχόμενη στο Δημαρχείο Βόλου όπου πραγματοποιεί ομιλία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, τόνισε χαρακτηριστικά: “για την κυβέρνηση είναι κομβικό ζήτημα η χρήση εναλλακτικών καυσίμων και ενέργειας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να φύγουμε από το παλιό, στρεβλό μοντέλο παραγωγικής ανάπτυξης”.

Και πρόσθεσε πως οι βασικές πυλώνες του προγράμματος ανάπτυξης που παρουσίασε πρόσφατα ο Υπουργός Οικονομικών στο Eurogroup, βασίζονται στα: Χρήση εναλλακτικών καυσίμων, χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Στην ομιλία της η κ. Αχτσιόγλου, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυξήσεις μισθών θα αποφασιστούν μετά το τέλος του προγράμματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου