ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα με θέμα «Management & Ηγεσία. Ο δρόμος προς την επιτυχία!»

ημερίδα-με-θέμα-management-ηγεσία-ο-δρόμος-πρ-29107

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», μετά την εξαιρετική επιτυχία του σεμιναρίου «Ποιοτική Εξυπηρέτηση-Θεραπεία Παραπόνων», διοργανώνει την ημερίδα «Management & Ηγεσία. Ο δρόμος προς την επιτυχία !!”, την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», Φερρών 65 στο Βόλο.

Στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων δεν αρκεί να είμαστε καλοί Managers αλλά κυρίως και ηγέτες! Θα αναπτυχθούν θέματα που σχετίζονται με το management και την ηγεσία. Απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, από απλό στέλεχος, προϊσταμένους βάρδιας και τμημάτων, διευθυντές και γενικούς διευθυντές αλλά και σε κάθε φοιτητή που θα ενταχθεί σε εργασιακό χώρο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η κατανόηση των προβλημάτων στη διαχείριση και τη διοίκηση αλλά και την εφαρμογή τεχνικών και στρατηγικών management.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Κουτσόπουλος Χρήστος διακεκριμένος manager ξενοδοχειακών μονάδων και όχι μόνο, με επιτυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό τομέα μέσα από το ρόλο του διευθύνοντα. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει πλήθος ομιλιών, σεμιναρίων, διαλέξεων και εκπαιδεύσεων σε ανώτατα δημόσια αλλά και ιδιωτικά ιδρύματα με θεματολογία management, ηγεσία, οικονομία και διοίκηση, επικοινωνία – ανθρώπινες συμπεριφορές, και εφαρμογές της, συναισθηματική νοημοσύνη και εφαρμογές στον εργασιακό χώρο . Σήμερα είναι γενικός διευθυντής του XENIA PALACE Πορταριάς μέλος της Star Hotels.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Συμμετοχής» και φάκελος ημερίδας ο οποίος θα περιλαμβάνει τις ενότητες που θα αναπτυχθούν και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» http://www.dimitra.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλ. 2421038333.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου