ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτική ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

επιμορφωτική-ημερίδα-στο-1ο-επαλ-νέας-ι-32328

Επιμορφωτική ημερίδα, εγκεκριμένη από την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με θέμα: «Διαχείριση συμπεριφορών εντός Σχολικής τάξης» πραγματοποιήθηκε από την κ. Γκόνου Μαρία, Σχολική Σύμβουλο ΠΕ03- Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Η επιμορφωτική ημερίδα υλοποιήθηκε με εισηγήτριες την κα. Γκόνου Μαρία, Σχολική Σύμβουλο ΠΕ03 – Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, την κα. Τσέλια Σταυρούλα Ψυχολόγο του ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας, την κα. Σαρακατσάνου Ευτυχία Εκπ/κο ΠΕ02.50 ΕΑΕ του ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας και την κα. Βρατσίνη Ναυσικά Ψυχολόγο στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας από το πρόγραμμα «Μια νέα αρχή για τα ΕΠΑΛ».

Τα θέματα που ανέλυσαν οι εισηγητές αφορούσαν στην διαχείριση της σχολικής τάξης μέσα στο πλέγμα των διαπροσωπικών σχέσεων μαθητών-μαθητών και μαθητών-καθηγητών ενώ συμπεριλήφθηκαν επίσης μελέτες περιπτώσεων και βιωματικές προσεγγίσεις αυτών. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και συζήτηση μεταξύ συμμετεχόντων και εισηγητών γεγονός με σημαντική προστιθέμενη αξία.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας στο πλαίσιο μιας συνεχούς αναζήτησης ευκαιριών επιμόρφωσης, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών καθώς και διεύρυνσης των οπτικών πάνω στην εκπαιδευτική διαδικασία ευχαριστεί τις εισηγήτριες της Ημερίδας κι ευελπιστεί σε μια διαρκή κι επωφελή συνεργασία τόσο με τους σχολικούς Συμβούλους όσο και με το ΚΕ.Δ.Δ.Υ ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου