ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο στην Ελένη Φουστούκου

τελευταίο-αντίο-στην-ελένη-φουστούκο-32344

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας & Αγίου Δαμασκηνού, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στην τέως πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας Ελένη Λεωνίδα – Φουστούκου, η οποία απεβίωσε προχθές σε ηλικία 61 ετών.

Το άγγελμα του θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, που τη γνώριζε μέσα από τη μεγάλη κοινωνική δράση, την οποία ανέπτυξε για τη στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της τ. προέδρου του Συλλόγου εξέδωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας, αναφέροντας: «Το Δ.Σ του Συλλόγου Καρκινοπαθών ν. Μαγνησίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Ελένης Φουστούκου, τέως Προέδρου και
ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας.
Η Ελένη Φουστούκου διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών ν. Μαγνησίας από την ίδρυσή του μέχρι πρόσφατα. Με την προσφορά της, το ήθος της και την αφοσίωσή της συνετέλεσε στην ανακούφιση εκατοντάδων καρκινοπαθών του τόπου μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τους οικείους της.
Για το ΔΣ η Πρόεδρος Ιωάννου Σοφία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου