ΤΟΠΙΚΑ

Εξορμήσεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια

εξορμήσεις-του-τοπικού-πασοκ-στην-περ-851206

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ, μετά την πετυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος από την Αννα Διαμαντοπούλου, έχει ήδη οριστικοποιήσει το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων στην Περιφέρεια του Νομού, προκειμένου να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά το θετικό κλίμα που διαφάνηκε μέσα από τη συγκέντρωση της προηγούμενης Πέμπτης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, την ερχόμενη Πέμπτη παρουσία της βουλευτού του Νομού κ. Ροδούλας Ζήση και όλων των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση για το πρόγραμμα και συζήτηση για ειδικές ενότητες όπως τα αγροτικά στο Βελεστίνο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανοιχτές συγκεντρώσεις- εκδηλώσεις στον Αλμυρό, την Αργαλαστή και τις Μηλιές.
Ο χρονικός ορίζοντας αυτών των εκδηλώσεων έχει λήξη στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου καθώς στις 18 και 19 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το προγραμματικό Συνέδριο του κόμματος.
“Το πρόγραμμα πρέπει να φτάσει πόρτα- πόρτα σε κάθε σπίτι, επισήμανε με κατηγορηματικό τρόπο η Άννα Διαμαντοπούλου προχθές σε σύσκεψη στελεχών στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, πριν την εκδήλωση στο Ξενία. Η Νέα Δημοκρατία έχει τη μεγάλη φθορά, οι πολίτες αρχίζουν να μας εμπιστεύονται ξανά, όμως εάν δεν πειστούμε εμείς ότι μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα στη χώρα, δεν μπορούμε να κερδίσουμε, συμπλήρωσε η ίδια και ζήτησε όλα τα άλλα ζητήματα που πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία της οργάνωσης να μπούνε στο περιθώριο διότι προέχει τώρα η δημιουργία του θετικού πολιτικού κλίματος για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να αντεπεξέλθει στην κόπωση που δημιουργεί η ήδη παρατεταμένη άτυπα προεκλογική περίοδος.
Ο Συντονιστής Νομού κ. Γιώργος Φώτης από την πλευρά του μιλώντας στον Ταχυδρόμο” εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη αυτή εκδήλωση για το πρόγραμμα, επισημαίνοντας ότι ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να κάνει τοπικά το ΠΑΣΟΚ, σε αυτή την προεκλογική κούρσα των εθνικών εκλογών.
Υπογράμμισε εξάλλου ότι δόθηκε ένα μήνυμα σε όσους υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ επηρεάζεται από εσωτερικές δυσλειτουργίες, υπογραμμίζοντας ότι το κλίμα είναι καλό και ότι “όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη σε μία κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση που θα καθορίζει το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας.”

Οι υποψηφιότητες
Στο μεταξύ τρέχει η διαδικασία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων που λήγει 30 Απριλίου και η οποία προβλέπει ότι – Τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος που θέλουν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους στην Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής Διαδικασιών και να δεσμευτούν για την αποδοχή των διαδικασιών και των αποφάσεων του Κινήματος
– Κάθε πολίτης που θέλει να είναι υποψήφιος στους συνδυασμούς του Κινήματος έχει το δικαίωμα, να καταθέσει υποψηφιότητά του στα όργανα του κινήματος, να εκθέσει τις απόψεις του και να αξιολογηθεί με βάση τα κριτήρια και τις διαδικασίες του κινήματος
– Τα μέλη και οι φίλοι που θέλουν να προτείνουν άλλη υποψηφιότητα μέλους, φίλου ή μη, θα πρέπει να αιτιολογήσουν την πρότασή τους
Μέχρι σήμερα στα γραφεία της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας δεν έχει κατατεθεί καμία υποψηφιότητα., ενώ στην Εκλογική Επιτροπή Διαδικασιών από την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλε δήλωση υποψηφιότητας η κ. Πετρούλα Ντελεδήμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου