Κορδέλα εγκαινίων στο Α.Τ. Μηλεών

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-16, 14:55:30
Το παλιό κτίριο του αστυνομικού τμήματος Μηλεών
Κορδέλα εγκαινίων στο Α.Τ. Μηλεών

Για την ερχόμενη Παρασκευή 20 Απριλίου έχουν οριστεί τα εγκαίνια της νέας στέγης του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών που λειτουργεί στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο του Ειρηνοδικείου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία του Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης και στελεχών του υπουργείου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών λειτουργεί στη νέα του στέγη ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τις αρχές Αυγούστου, είχαν ξεκινήσει διαδικασίες από συνεργεία του δήμου, που φρόντισαν για επισκευές, ελαιοχρωματισμούς και διαρρυθμίσεις. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και μαζί η μεταστέγαση της αστυνομίας, η οποία πλέον στεγάζεται σε έναν αξιοπρεπή χώρο.

Όπως είναι γνωστό, και με βάση πρακτικό από την Επιτροπή της Κτηματικής Υπηρεσίας, το προηγούμενο οίκημα όπου στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών έχει κριθεί ακατάλληλο για τους εξής λόγους: δεν υπήρχαν χώροι αναμονής πολιτών, χώροι για το γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων, για αποθήκη οπλισμού, για αποθήκη υλικού και αρχείων, για τα αποδυτήρια του προσωπικού, για τη στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων και οχημάτων των πολιτών που προσέρχονται για την εξυπηρέτησή τους. Επιπλέον, δεν υπήρχαν τουαλέτες πολιτών, ο χώρος του κρατητηρίου βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου, δεν ήταν αυτός που προβλέπεται και ήταν αδύνατη η επιτήρησή του, και η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν παλαιά με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι ανάγκες της υπηρεσίας. Ακόμη, λόγω έλλειψης χώρου, σε όλα τα γραφεία υπήρχε αρχείο, και σε όλους τους χώρους, τοίχους και οροφές, υπάρχει εμφανής υγρασία.

Εγιναν οι απαιτούμενες διαδικασίες και το νεοκλασικό κτίριο του Ειρηνοδικείου, που είναι εμβαδού 500 τ.μ. φιλοξενεί πλέον με άνεση τις λειτουργίες της αστυνομίας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=