ΤΟΠΙΚΑ

Λαϊκή συνέλευση στη Νέα Δημητριάδα

λαϊκή-συνέλευση-στη-νέα-δημητριάδα-851206

Η βελτίωση της καθημερινότητας στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας αναμένεται να κυριαρχήσουν στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιεί σήμερα στη συγκεκριμένη συνοικία η δημοτική αρχή του Βόλου.
Η τρίτη λαϊκή συνέλευση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Κέντρο Νεότητας της συνοικίας (έναντι του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου).
Όπως και στις δύο προηγούμενες λαϊκές συνελεύσεις, ο δήμαρχος Βόλου Αλ. Βούλγαρης και οι συνεργάτες του στη δημοτική αρχή, θα παρουσιάσουν τις βασικές πτυχές του προγράμματος που αφορούν τη Νέα Δημητριάδα και θα συζητήσουν με τους δημότες και τους συλλόγους της περιοχής ζητήματα που άπτονται της βελτίωσης της καθημερινότητας στην περιοχή.

Πρόκειται για μία διαδικασία που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» και που πήρε σάρκα και οστά από τον πρώτο κιόλας μήνα από την ανάληψη της εξουσίας από τη νέα δημοτική αρχή.

« Τα έργα και οι μεγάλες παρεμβάσεις, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης με αφορμή την λαϊκή συνέλευση στη Νέα Δημητριάδα, δεν μπορούν να αποδώσουν εάν δεν έχουν την ευρεία κοινωνική συναίνεση.

Έχοντας αυτό ως προμετωπίδα της πολιτικής μας, συνεχίζουμε τη δημόσια διαβούλευση με τους δημότες, σε κάθε συνοικία, ώστε να οδηγήσουμε την πόλη σε μία νέα προοπτική ανάπτυξης. Πιστεύουμε στην κοινωνική συμμετοχή και κάνουμε πράξη, την προεκλογική μας δέσμευση. Δεν είναι δυνατόν να θυμόμαστε τις ανάγκες των πολιτών μία φορά στα τέσσερα χρόνια και όταν έχουμε εκλογές.
Η επαφή με τους δημότες είναι για εμάς καθημερινή και πάντα με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και τη δρομολόγηση νέων μεγάλων επιλογών που θα διασφαλίζουν την ισόρροπη ανάπτυξη των συνοικιών της περιφέρειας με το κέντρο της πόλης.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου