ΤΟΠΙΚΑ

Μπήκε να τη ληστέψει και την ξυλοκόπησε

μπήκε-να-τη-ληστέψει-και-την-ξυλοκόπησ-476629

Με σοβαρά τραύματα κυρίως στο πρόσωπο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου μία 72χρονη από τις Αφέτες που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο ο οποίος επιχείρησε να τη ληστέψει.

Η 72χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ευτυχώς, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρό σοκ από την αιφνίδια επίθεση που παρ’ ολίγον να της κοστίσει τη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές ώρες. Η ηλικιωμένη μαζί με το σύζυγό της βρίσκονταν στο καφενεδάκι που διατηρούν στις Αφέτες. Κάποια στιγμή μετέβη στο σπίτι της που είναι πάνω ακριβώς από το καφενείο. Χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι, η 72χρονη δέχτηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές. Η ηλικιωμένη από το σοκ και τα χτυπήματα έχασε τις αισθήσεις της, ενώ ο άγνωστος τράπηκε αμέσως σε φυγή χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτός, φοβούμενος προφανώς για το χειρότερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι… έκαναν φτερά χρήματα που είχε φυλαγμένα το ηλικιωμένο ζευγάρι για διάφορες υποχρεώσεις του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών που διενεργεί την προανάκριση, χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, αν και οι οικείοι της 72χρονης έχουν μεταφέρει ήδη τις εικασίες τους στην Αστυνομία προκειμένου να βοηθήσουν στην εξακρίβωση των στοιχείων του άγνωστου δράστη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου