ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστή η αγορά την επόμενη Δευτέρα

κλειστή-η-αγορά-την-επόμενη-δευτέρα-851206

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, υπενθυμίζεται ότι η αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 30 Απριλίου, παραμονή της Πρωτομαγιάς, θα παραμείνει κλειστή
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερωθούν έγκαιρα οι καταναλωτές προκειμένου να φροντίσουν για την κάλυψη των αναγκών του τριημέρου.
Την απόφαση αυτή που πήρε ομόφωνα το ΔΣ, έπειτα από παρότρυνση πολλών συναδέλφων εμπόρων και εργαζομένων δέχτηκε με ανακούφιση και ικανοποίηση το σύνολο σχεδόν των επιχειρηματιών της πόλης μας (βασισμένοι σε παλιότερη απόφαση Γενικής Συνέλευσης, όπου αν μισή εργάσιμη ημέρα τυχαίνει ανάμεσα σε δυο επίσημες αργίες, μπορεί την ημέρα αυτή η αγορά να μην λειτουργήσει).
Μετά το βεβαρημένο ωράριο λειτουργίας των ημερών του Πάσχα, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι αναμένουν με ικανοποίηση το τριήμερο ανάπαυλας που δημιουργείται.

Επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ
Αύριο Δευτέρα 23 Απριλίου ολοκληρώνεται το επιδοτούμενο πρόγραμμα που πραγματοποιείται στο ΚΕΚ του ΟΑΕΔ και αφορά εργαζομένους εμπορικών επιχειρήσεων ασφαλισμένους στο ΙΚΑ. Το πρόγραμμα με τίτλο «Marketing επιχειρήσεων» υλοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και παρακολούθησαν 25 εργαζόμενοι. Αύριο μετά το πέρας και του τελευταίου μαθήματος, θα δοθούν οι σημειώσεις και οι βεβαιώσεις κατάρτισης στους εκπαιδευθέντες.

Εκδρομή των εμπόρων στη Βουλγαρία
Για την τετραήμερη εκδρομή στη Βουλγαρία που οργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου (από Σάββατο 28/4 και επιστροφή το απόγευμα της Πρωτομαγιάς) ενημερώνουμε τα εξής:
• Όσοι ενδιαφέρονται (επειδή υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις ακόμη) θα πρέπει να ενημερώσουν το Σύλλογο άμεσα (το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης)
• Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου ή ταυτότητας νέου τύπου (επίθετο, όνομα και πατρώνυμο γραμμένο και με λατινικούς χαρακτήρες)
Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση το Σάββατο 28/4 ώρα 16:00 από το Δημαρχείο Βόλου
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4: ΒΟΛΟ – ΣΥΝΟΡΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4: ΣΟΦΙΑ- (ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ Ή ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (προαιρετικά)
ΤΡΙΤΗ 01/5: Ι.Μ. ΡΙΛΛΑ- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ- ΒΟΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Πολυτελές, υπερυψωμένο λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
2. Μία (1) διανυκτέρευση στο HOTEL – SPA SANDANSKI (Α’ κατηγορίας)
3. Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο HOTEL- CASINO PRINCESS Α’ κατηγορίας) στη Σόφια.
4. Τρία (3) πλούσια προγεύματα.
5. Ξεναγό στη Σόφια και τη Φιλιππούπολη.
6. Αρχηγό του γραφείου.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 150,00€ σε δίκλινο δωμάτιο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου τηλ: 2421025479 & 2421022366 (θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας). Προκαταβολές δίνονται στο μέλος του Δ.Σ. κ. Θανάση Κοντονίνα, Αντωνοπούλου 49, τηλ:22421038663.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου