ΤΟΠΙΚΑ

«Βουτιά» θανάτου 54χρονου από τον 4ο όροφο σπιτιού στον Βόλο

βουτιά-θανάτου-54χρονου-από-τον-4ο-όρο-54998

Πανικός και αναστάτωση σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Γύρω στις 8.30 το απόγευμα ένας 53χρονος Βολιώτης έπεφτε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μητέρα του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Διερχόμενοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής καλούσαν σοκαρισμένοι σε βοήθεια.

Πρόκειται για την έκτη αυτοκτονία στη Μαγνησία από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα, γεγονός που προκαλεί διάχυτο προβληματισμό. Νέοι άνθρωποι, μεσήλικες αλλά και ηλικιωμένοι βάζουν αιφνίδια τέλος στη ζωή τους τόσο άδικα.

Άμεσα ήχησαν στο σημείο σειρήνες του ΕΚΑΒ. Ο 53χρονος παρελήφθη από κινητή μονάδα και διακομίστηκε κατευθείαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Παρά το γεγονός ότι έφερε μόνο ένα μικρό τραύμα στο κεφάλι και φαινόταν ότι μπορεί να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Στο μεταξύ, στον τόπο όπου συνέβη η αυτοκτονία παρέμενε κόσμος συγκεντρωμένος για πολλή ώρα. Διερχόμενοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η μητέρα του θανόντος ήταν στο σπίτι την ώρα του κακού. Το ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλο συγγενικό πρόσωπο του 53χρονου. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Περίοικοι άκουσαν φωνές: τη μητέρα του αυτόχειρα να καλεί τον γιο της, να προσπαθεί απελπισμένη να τον αποτρέψει.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ο 53χρονος είχε περάσει το σώμα του έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Για δευτερόλεπτα πατούσε στον τοίχο και κρατούσε τα χέρια του στα κάγκελα, όπως είπε, με την πλάτη στο σπίτι, ενώ η μητέρα του τον συγκρατούσε, ώστε να μη «φύγει» στο κενό. Μάταια, όμως.

Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνέχιζαν να λαμβάνουν έως αργά το βράδυ καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Η σορός του 53χρονου βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, και φαινόταν ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε με μεγάλη φόρα στο κενό.

Η Αστυνομία πάντως ερευνά όλα τα ενδεχόμενα δίχως να εξαιρεί τον θανάσιμο τραυματισμό από πτώση.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Κανένας όμως δεν μπορούσε να πιστέψει στον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου