ΤΟΠΙΚΑ

Μοίρασαν δώρα στους μικρούς νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο

μοίρασαν-δώρα-στους-μικρούς-νοσηλευό-58692

Σοκολατένια αυγά, παιχνίδια, χαμόγελα και πασχαλινές ευχές μοίρασαν χθες στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και σε άλλες κλινικές του Νοσοκομείου οι Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου, στο πλαίσιο των γιορτών, συνεχίζοντας την πολυεπίπεδη και πολύ σημαντική εθελοντική τους δράση.

Η διανομή των πασχαλινών δώρων πραγματοποιήθηκε μετά το ευχέλαιο που τελέστηκε χθες για το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου Βόλου, από τον π. Βασίλειο Αδάμ, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

Η διανομή των σοκολατένιων αυγών στους μικρούς νοσηλευόμενους εντάσσεται στον ευρύτερο κύκλο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν τα μέλη του σωματείου, προσφέροντας χέρι βοήθειας σε καθημερινή βάση.

Στο μεταξύ, προχωρούν οι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί στον υπό διαμόρφωση ξενώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου, με την προσδοκία τον φετινό Σεπτέμβριο να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του χώρου.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου, Γεωργία Σταγάκη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γενναιόδωρη προσφορά του Χαράλαμπου Τσιμά, του μεγάλου δωρητή και ευεργέτη της πόλης, ο οποίος προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο ετών.

Παράλληλα η κ. Σταγάκη τόνισε ότι στον ξενώνα θα φιλοξενούνται δέκα άτομα, συνοδοί ασθενών που έρχονται από άλλες περιοχές, ενώ σημείωσε, εξάλλου, ότι η λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου θα προσφέρει σημαντική βοήθεια σε πολλές περιπτώσεις.

Κλείνοντας, η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου επεσήμανε ότι μέσα από τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που υλοποιεί το εθελοντικό σωματείο μεταφέρονται μηνύματα συμπαράστασης στους νοσηλευόμενους και τις οικογένειές τους. Μέσω της χθεσινής διανομής σοκολατένιων αυγών, ειδικότερα, οι Φίλοι του Νοσοκομείου ευχήθηκαν «να υπάρχει υγεία, ειρήνη, να είναι καλότυχα και ευλογημένα τα παιδιά όπου κι αν βρίσκονται».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου