ΤΟΠΙΚΑ

Αμεσες προσλήψεις των επιτυχόντων

αμεσες-προσλήψεις-των-επιτυχόντων-60806

Σε άμεσες προσλήψεις των διοριστέων που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, προχωρά ο δήμος Βόλου, προκειμένου να μπορέσει να στελεχώσει άμεσα με προσωπικό τις αποδεκατισμένες ανταποδοτικές υπηρεσίες του και δη τη διεύθυνση καθαριότητας. Σημειώνεται ότι ήδη από χθες, μετά τη λήξη του χρόνου εργασίας των συμβασιούχων, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, καλείται να βγάλει εις πέρας το έργο της καθαριότητας με μόλις 55 άτομα προσωπικό. Ο Δήμος θα συνάψει συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με τους προσωρινά επιτυχόντες μέχρι να οριστικοποιηθούν οι πίνακες του ΑΣΕΠ.

Στην αξιοποίηση πρόβλεψης του Νόμου για προσωρινές προσλήψεις μέχρι να εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες για τις μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες προχωρά ο Δήμος Βόλου.

Από χθες οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων καλούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να προσληφθούν άμεσα. Θα υπογράψουν συμβάσεις ΙΔΟΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) και θα πληρωθούν για το διάστημα που θα εργαστούν μέχρι να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία των μόνιμων προσλήψεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τα μέσα Απριλίου. Από χθες ξεκίνησε η διαδικασία των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 11 Απριλίου. Θα πρέπει να εξεταστούν να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά και στη συνέχεια θα εκδοθούν οι μόνιμοι πίνακες, που θα κρίνουν και ποιοι θα είναι οι μόνιμοι εργαζόμενοι που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες.

Μέχρι τότε ιδίως η αποδεκατισμένη υπηρεσία πρασίνου θα ενισχυθεί με τις προσωρινές προσλήψεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, «μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων διοριστέων της αριθ. 3/Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ, καλούνται οι επιτυχόντες στον Δήμο Βόλου , να προσέλθουν άμεσα στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου μας (Λ. Ειρήνης 131- πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας- όροφος α’), προκειμένου να ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν για την πρόσληψή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24213 53150, 53121, 53122 και 53153, καθ’ όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου