ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με καλό καιρό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη Μαγνησία

πάσχα-με-καλό-καιρό-δείχνουν-τα-πρώτα-σ-64394

Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν ανήμερα του Πάσχα και τη δεύτερη μέρα στη Μαγνησία, ενώ σαφής εικόνα αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες μέρες.

«Ο καιρός διαφαίνεται καλός μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη αλλά και την ημέρα του Πάσχα στη Μαγνησία, ενώ αναμένουμε μια διαταραχή που θα διαρκέσει δύο μέρες, στο μεσοδιάστημα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για το συγκεκριμένο φαινόμενο και τον χρόνο που θα σημειωθεί», όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των επόμενων ημερών, η μετεωρολογική εικόνα της Μαγνησίας και του Βόλου, ειδικότερα, έχουν ανοιξιάτικα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος στη Μαγνησία, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στον Βόλο από 12 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

Aύριο, Κυριακή των Βαΐων, ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος στη Θεσσαλία, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 20 βαθμών Κελσίου και τη Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 17 και 19 βαθμών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου